imkanlar
Aksigorta’nın Deprem Simülatörü İTÜ Bilim Merkezi’nde

itubm-300x106
 aksigorta

Binlerce çocuğun deprem eğitimine katkı sunan Aksigorta’nın deprem simülatörü şimdi de İTÜ Bilim Merkezi’nde…

Aksigorta’nın, 7-14 yaşlarındaki binlerce çocuğun deprem eğitiminde etkin rol alan deprem simülatörü, şimdi de İTÜ Bilim Merkezi’nde çocukların eğitimine katkı sunacak.

Rahmetli Sakıp Sabancı’nın da desteği ile dünyada nadir örnekleri bulunan ve tamamen Türk mühendisleri tarafından geliştirilen ve Bingöl, Erzincan, Bursa, Güzelyalı, İzmir ve Gemlik depremlerinin şiddetlerinin kayıtlı olduğu deprem simülatörü ile bu depremlerin etkileri bir mutfak ortamında gösteriliyor.

Aksigorta ve İTÜ Bilim Merkezi’nin işbirliği ile geliştirilen eğitim programı çerçevesinde çocuklara simülatör eşliğinde deprem öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgiler veriliyor. Her yaştan öğrencinin bilim ve teknolojiyle tanışmasını sağlamak amacıyla İstanbul Teknik Üniversite bünyesinde kurulan İTÜ Bilim Merkezi’nde, deprem eğitimlerine katılabilirsiniz.

Her hafta Pazartesi günleri açık olacak deprem simülatörü için 0212 251 6013 numaralı telefondan randevu alabilirsiniz.